NATJEČAJ ‘RECI TO GLASNO’

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira Outdoor Akzent d.o.o., OIB: 31759630177 , Krapinska 27, 10000 ZAGREB, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA KREATIVNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Kreativni natječaj traje od 12.11.2015. do 22.11.2015. na web adresi www.recitoglasno.com.
Po završetku natječaja bit će odabrano 150 predloženih poruka koje će se otisnuti na billboarde Organizatora na raznim lokacijama u Republici Hrvatskoj.

Članak 3: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke i pravne osobe koje zajedno sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, mjesto, e-mail adresa) pošalju svoj kreativni uradak u formi poruke na billboardu.

Članak 4: KAKO SUDJELOVATI U KREATIVNOM NATJEČAJU

U kreativnom natječaju moguće je sudjelovati na način da sudionik na web stranici recitoglasno.com predloži poruku koju bi želio objaviti na billboardu. Svaki sudionik može postaviti neograničen broj prijedloga.
Slanjem prijedloga sudjeluje se u natječaju i prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.
Osoba koja se prijavljuje slaže se da se isti objavi na web adresi www.recitoglasno.com i u slučaju odabira da se otisne na billboardu na javnoj lokaciji u Republici Hrvatskoj.

Članak 5: ODABIR POBJEDNIKA

Natječaj ima jedan krug. U odabir ulaze svi sudionici natječaja čiji su prijedlozi objavljeni na web stranici.
Odabir pobjednika vršit će se na 2 načina:

  1. Prema broju prikupljenih glasova na web stranici bit će otisnuto 75 radova.
  2. Prema odabiru žirija bit će otisnuto 75 radova. Žiri, sastavljen od jumbo stručnjaka za komunikaciju će odabrati radove prema načelima originalnosti, inovativnosti i kreativnosti.
Članak 6: DISKVALIFIKACIJA I NEVAŽEĆE PRIJAVE

Organizator natječaja zadržava pravo diskvalifikacije radova koji na bilo koji način vrijeđaju ili uključuju govor mržnje.
Govor mržnje odnosi se na sadržaj koji promiče mržnju ili nasilje prema pojedincima ili skupinama na temelju određenih atributa kao što su: rasa ili etničko podrijetlo, vjersko opredjeljenje, posebne potrebe, spol, dob, spolno usmjerenje/identitet.
Nevažećim prijavama smatraju se pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave.
Organizator ima pravo neobjavljivanja pojedinih radova s ciljem predstavljanja raznovrsnih tema medijem vanjskog oglašavanja.

Članak 7: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu pobjednici natječaja, njihovo ime i prezime mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu, u svim medijima.

Članak 8: OBJAVA DOBITNIKA

Imena pobjednika bit će objavljena 27.11.2015. na web stranici Natječaja.

Članak 9: SUGLASNOST

Sudjelovanjem u natječaju ‘Reci to glasno” sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da u slučaju pobjede na natječaju ima pravo objave podataka sudionika (ime, prezime) i pobjedničke poruke bez naknade i prethodne suglasnosti sudionika.
Nadalje, sudionici pristaju da poruke budu objavljene na web stranicama i stranicama društvenih mreža trećih osoba.

Članak 10: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 11: MOGUĆNOST PREKIDA KREATIVNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem web stranice natječaja.

Članak 12: PRISTUPANJE WEB STRANICI

Organizator ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kojeg razloga ne uspije pristupiti web stranici na adresi www.recitoglasno.com.

Članak 13: ODRICANJE I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

U niti jednom slučaju organizator ili bilo koja treća osoba ili subjekt uključen u pružanje usluga hostinga, izradu, stvaranja ili distribuciju rezultata Natječaja neće se smatrati odgovornim za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posljedične štete koje bi mogle nastati uslijed sudjelovanja u kreativnom natječaju.

ČLANAK 14: IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo na izmjenu pravila ovog Natječaja.